Bag om barnløshed

Vis stort billede
Bag om barnløshed

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bag om Barnløshed er en ny og unik bog, der går bag om et emne, der oftere og oftere skaber store overskrifter i medierne og som vedrører os alle.

15-20% af alle der prøver at få børn, oplever på et tidspunkt en følelse af ufrivillig barnløshed, og 10% af de børn som kommer til verden i Danmark i dag fødes efter fertilitetsbehandling. Behandlingsområdet er ekspanderende, nye teknologier kommer til, og flere og flere enlige kvinder vælger at benytte en anonym sæddonor, frem for en biologisk far.

Samtidig er fertilitetsbehandling og forskning blevet en ubrydelig symbiose, hvor embryoner fra fertilitetsbehandlingen er en betingelse for forskning i en række sygdomme.

Birgitte Klock Clausen, cand. scient. soc. og coach, henvender sig både til barnløse par eller enlige og pårørende, der ønsker mere viden og perspektiv samt hjælp til at træffe vigtige valg og til at komme godt igennem det, de står overfor.

Men bogen henvender sig også til alle i fertilitetsbehandlingssystemet og i sundhedssektoren, til politikere, mediefolk, uddannelsesinstitutioner og til alle, der interesserer sig for de fundamentalt forandrede livsvilkår vi står midt i bl.a. som følge af fertilitetsteknologier og stamcelleforskningen.

Forlaget Alemona vil formidle ny viden og perspektivere inden for barnløshed, fertilitetsbehandling og det gode liv uden børn på en for alle tilgængelig måde.

Bogen er under anmeldelse i pressen og udvalgte magasiner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgitte Klock Clausen
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Alemona
Udgivelsesdato: 30 Sep 2013
Oplagsdato: 30 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799637904

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk