Autogen Træning

Vis stort billede
Autogen Træning

248,75 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Forebyggelse af stress Den autogene træning er en af de mest dybdegående afslapningsmetoder til at forebygge ondartede stresstilstande, samt at behandle de psykofysiske symptomer, der kan opstå, når den individuelle stresstærskel overskrides, som er udviklet i Vesten. Gennem en serie enkle øvelser, konstrueret specielt til at lukke ned for kroppens 'kæmp eller flygt' mekanismer og til at aktivere de genoprettende rytmer associeret med afslapning, går træningen dybt ind i det psykofysiologiske område. Samtidig læres kroppen gradvist op i at huske den afslappede tilstand, så det bliver muligt at sætte sig selv i en velgørende, autogen tilstand på under tre minutter.

Foruden en oversigt over den autogene trænings forskellige discipliner, giver Autogen Træning - Vestens Yoga læseren en spændende og grundig instruktion i både den autogene trænings grundlæggende niveau (AT: Det autogene træningsprogram) samt dens avancerede niveau (ME: De meditative øvelser). Læseren instrueres endvidere i at kunne opbygge selvsuggestioner ud fra den autogene trænings tilgang til selvhypnose (AM: Den autogene modifikation).

Bogen henvender sig til alle, der er interesserede i at forebygge uhensigtsmæssig stress, samt er et must for den behandler, psykoterapeut eller psykolog, der anvender meditative afslapningsmetoder i sit arbejde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stig Dankert Hjort
Sideantal: 97
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Pocket
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Stig Dankert Hjort
Bredde: 125 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 130 g
Udgivelsesdato: 30 Dec 2015
Oplagsdato: 30 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793284685

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk