Audit i sundhedsvæsenet - En håndbog om metoden og dens anvendelse i klinisk praksis

Vis stort billede
Audit i sundhedsvæsenet - En håndbog om metoden og dens anvendelse i klinisk praksis

95,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Audit i Sundhedsvæsenet
er en håndbog, der beskriver, hvorledes audit kan anvendes som en central metode i forbindelse med kvalitetsudvikling, patientsikkerhedsarbejde og i forbindelse med akkreditering.
Bogen præsenterer en række af de begreber, der anvendes i forbindelse med audit og beskriver de metoder og de metodeovervejelser, der er relevante, når man arbejder med audit. Metode-beskrivelserne illustreres ved hjælp af konkrete eksempler fra sundhedsvæsenet, og som inspiration præsenteres forskellige skabeloner og huskelister fra praksis.
Bogen, der tager udgangspunkt i den eksisterende nationale og internationale litteratur og i forfatternes egne erfaringer, er primært målrettet sundheds professionelle, der arbejder med kvalitetsudvikling, patientsikkerhedsarbejde og/eller akkreditering.
For de mindre erfarne inden for disse områder kan bogen bl.a. bruges til at give et generelt overblik over audit metoden, den terminologi der anvendes, anvendelsesmuligheder og ikke mindst til en praktisk anvisning af, hvordan man forbereder, planlægger, afholder og følger op på audit. For dem der har lidt mere erfaring, vil den kunne anvendes som inspiration til egen praksis og i forbindelse med undervisning.
Bogen vil også være velegnet til undervisningsmateriale i forbindelse med de sundhedsfaglige uddannelser på bachelor og kandidatniveau, samt i forbindelse med diplomuddannelser og andre efteruddannelser i sundhedsvæsenet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dorte Rørmann / Jette Ammentorp
Sideantal: 76
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 5 mm
Vægt: 134 g
Udgivelsesdato: 06 Jul 2008
Oplagsdato: 07 Jul 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776912284

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Audit i sundhedsvæsenet - En håndbog om metoden og dens anvendelse i klinisk praksis Books On Demand