At overvinde lavt selvværd - en selvhjælpsguide på grundlag af kognitive adfærdsteknikker

Vis stort billede Tilføj
At overvinde lavt selvværd - en selvhjælpsguide på grundlag af kognitive adfærdsteknikker

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mange mennesker oplever, at deres lave selvværd har en både smertefuld og ødelæggende effekt på deres liv.
I Melanie Fennells bog henviser ordet 'selvværd' til de overordnede tanker, som en person har om sig selv. Hvis disse tanker hovedsageligt er uvenlige og kritiske, og hvis man føler, at ens sande selv er svagt, utilstrækkeligt, undertrykt eller usikkert - hvilket mange mennesker føler i mere eller mindre udstrakt grad - så er der god grund til at læse denne bog.
Bogen bygger på kognitiv adfærdsterapi, der indeholder elementer fra både psykodynamisk og adfærdsterapeutisk teori og metode. Den kræver læserens aktive medvirken og gennemgår konkrete teknikker og metoder, der fremover kan bruges i en lang række situationer og samtidig forebygger eventuelle tilbagefald.
Melanie Fenneller psykolog på afdelingen for klinisk psykologi ved Warneford Hospital i Oxford og tilknyttet Department of Psychiatry ved Oxford University, hvor hun koordinerer videreuddannelsen i kognitiv psykologi for personalegrupper inden for sundhedssektoren. Hun rejser desuden verden rundt med sine forelæsninger og workshops og har i den forbindelse været i Danmark ved flere lejligheder.
At overvinde-bøgerne er en serie selvhjælpsguider skrevet af specialister inden for hvert sit felt. I de senere år har en gruppe engelske og amerikanske psykiatere og psykologer med held videreudviklet principperne og teknikkerne fra den kognitive terapi og overført dem til bøger, der guider læseren igennem en aktiv selvhjælpsproces. Disse bøger indeholder et systematisk program, der gør det muligt for læseren alene eller i samarbejde med en psykiater, en praktiserende læge, en psykolog eller en psykoterapeut at forsøge at overvinde de negative, automatiske tanker, der hæmmer en sund og naturlig livsudfoldelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Melanie Fennell
Sideantal: 259
Sprog: Dansk
Forord af: Finn Lykke Schmidt
Originaltitel: Overcoming low self-esteem
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Hanne Beck
Oplag: 6
Udgave: 1
Illustreret af: Joyce Grosswiler
Udgiver: Klim
Bredde: 156 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 486 g
Serie: Nye psykologiske perspektiver
Udgivelsesdato: 03 Oct 2002
Oplagsdato: 04 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779550094

Udgivelsesår

2002

Sprog

Dansk

At overvinde lavt selvværd - en selvhjælpsguide på grundlag af kognitive adfærdsteknikker Klim