At leve sin terapi - Ni psykoterapiportrætter om forholdet mellem terapeut, klient og praksis

Vis stort billede
At leve sin terapi - Ni psykoterapiportrætter om forholdet mellem terapeut, klient og praksis

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvad er der på spil, når psykoterapeuter vælger deresforetrukne metoder? Er det metodens dokumenterede effekt eller personligebevæggrunde, der styrer valget? Og hvordan ser det ud, når vi åbner døren indtil de psykoterapeutiske værksteder?

At leve sin terapi handler om forholdet mellempsykoterapeut, den teoretiske og metodiske referenceramme og klienten. Bogenportrætterer ni psykoterapeuter og deres personlige rejse i forhold til,hvordan de forstår og konkret praktiserer deres terapi sammen med deresklienter. Forfatterne har på baggrund af en terapisession interviewetterapeuterne om, hvad der sker i sessionen, og hvorfor de gør, som de gør.

Metoderne, der bliver præsenteret i bogen, er Acceptance andCommitment Therapy (ACT), gestaltterapi, hypnoterapi, intensiv dynamiskkorttidsterapi (ISTDP), medfølelsesfokuseret terapi (CFT),mentaliseringsbaseret terapi (MBT), mindfulness-baseret kognitiv terapi (MBCT),Relations Fokuseret Terapi og narrativ terapi.

At leve sin terapi giver studerende, professionelle og mennesker, der overvejer at gå i terapi, enunik mulighed for en særdeles nuanceret introduktion til de ni forskelligemetoder og udfordrer ideen om, at vi kan forstå metoder isoleret fra desammenhænge, de lever i. Portrætterne viser de gensidigt modellerende aspektermellem psykoterapeuten, hans valg af metode og hans klienter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Leif Vedel Sørensen / Lone Algot Jeppesen
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louises Design
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Mindspace
Bredde: 156 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 431 g
Udgivelsesdato: 28 Apr 2013
Oplagsdato: 28 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792542557

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

At leve sin terapi - Ni psykoterapiportrætter om forholdet mellem terapeut, klient og praksis Forlaget Mindspace