At bestige bjerge - – gruppeterapi for seksuelt misbrugte mænd

Vis stort billede
At bestige bjerge - – gruppeterapi for seksuelt misbrugte mænd

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

‘At bestige bjerge’ handler om den seksuelt misbrugte mand og hans behandlingsforløb.
Mareridt, isolation, seksuel dysfunktion, skam, voldsom vrede, frygt for at være umandig. Og ikke mindst følelsen af ikke at slå til i deres nære relationer. Det er nogle af de typiske følgevirkninger blandt mænd, der har været udsat for seksuelle overgreb.
Men den mandlige kønsrolle gør det svært at se manden som offer. Derfor bliver den misbrugte mand ofte mødt med en manglende opmærksomhed på de konsekvenser, det seksuelle misbrug har for ham i hans voksne liv.
Denne bog beskriver de kønsspecifikke følgevirkninger af seksuelt misbrug, som manden lever med, og hvordan han gennem gruppeterapi med andre misbrugte mænd kan begynde at hele de sår, som barndommens overgreb har efterladt. En proces, der er som at bestige bjerge, som en mand fortæller.
‘At bestige bjerge’ er et resultat af forfatternes terapeutiske arbejde gennem fi re år med seksuelt misbrugte mænd. Den fortæller om cases og behandling, metoder og resultater. Bogen er den første herhjemme, der beskæftiger sig med seksuelt misbrugte mænds kønsspecifikke behandlingsbehov.
‘At bestige bjerge’ henvender sig især til terapeuter, psykologer, socialrådgivere og andre fagfolk, som ønsker viden og færdigheder i arbejdet med seksuelt misbrugte mænd. Bogen har også relevans for misbrugte og deres pårørende samt for fagfolk med en generel interesse i gruppeterapeutiske processer.
NY REVIDERET UDGAVE

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jette Lyager / Lone Lyager
Sideantal: 272
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christinna Lykkegaard Nilsson
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 168 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 462 g
Udgivelsesdato: 29 Mar 2015
Oplagsdato: 29 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771296532

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

At bestige bjerge - – gruppeterapi for seksuelt misbrugte mænd Klim