Aspergers syndrom

Vis stort billede Tilføj
Aspergers syndrom

469,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne bog giver forældre og professionelle den nyeste viden til brug i arbejdet med at forstå og hjælpe en person med Aspergers syndrom. Samtidig er den også skrevet, så den kan bruges af mennesker med Aspergers syndrom. Hensigten er, at personen med Aspergers syndrom og alle omkring personen vil blive i stand til at forstå, hvorfor og hvordan han eller hun er anderledes end andre mennesker, og bane vej for, at vedkommende holder op med at føle sig forkastet. Der er altid en logisk forklaring på den tilsyneladende excentriske adfærd, man kan se hos mennesker med Aspergers syndrom.
Bogen er en håndbog for enhver, der har brug for såvel teoretisk som praktisk viden om Aspergers syndrom. På en lettilgængelig måde gennemgås den nyeste internationale forskning om Aspergers syndrom og relaterede diagnoser som fx autisme, gennemgribende udviklingsforstyrrelser og uspecificeret empatiforstyrrelse. Desuden indeholder bogen casestudier og personlige beretninger fra forfatterens kliniske erfaring. Bogen omhandler såvel børn og unge som voksne og indeholder en omfattende spørgsmål/svar sektion samt et væld af ideer til, hvordan man kan inddrage den sociale træning i hverdagen.
Aspergers syndromhenvender sig til professionelle som lærere, pædagoger, psykologer og arbejdsgivere samt til personer med Aspergers syndrom, forældre og øvrige pårørende. Tony Attwooder praktiserende klinisk psykolog med 25 års erfaring. Han har arbejdet med flere tusinde personer i alle aldre med Aspergers syndrom.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tony Attwood
Sideantal: 504
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Nete Banke / Imperiet
Originaltitel: Complete Guide to Asperger's Syndrome
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Henny Thomsen¤Else-Marie Thomsen
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 175 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 1100 g
Udgivelsesdato: 19 Jun 2008
Oplagsdato: 27 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777061776

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk