Arbejdslivets psykologi - Arbejdet, organisationen og de menneskelige ressourcer

Vis stort billede
Arbejdslivets psykologi - Arbejdet, organisationen og de menneskelige ressourcer

375,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

To estimerede fagfolk, nemlig nu pensionerede lektor i Arbejds- og organisationspsykologi ved Aarhus Universitet Gert Graversen og Henrik Holt Larsen, professor, dr. merc. ved Institut for Organisation og Arbejdssociologi, CBS, har sat sig ned og skrevet grundbogen Arbejdslivets psykologi .

Med denne udgivelse imødekommes behovet for en grundlæggende dansk lærebog, der giver et velfunderet og alsidigt billede af, hvad begreberne arbejdspsykologi, organisationspsykologi og human resource management dækker.

Bogen giver en grundlæggende indføring i arbejds- og organisationslivets psykologi. Den består af tre dele, som tilsammen dækker centrale temaer i samspillet mellem menneske, arbejde og organisation. Første del handler om arbejdets betydning for det enkelte menneskes og samfundets udvikling, herunder bestræbelserne på at skabe sunde og attraktive arbejdsbetingelser. Anden del sætter spot på samspillet mellem individ og organisation, hvor også lederskab belyses og problematiseres. Tredje og sidste del belyser under begrebet ’human resource management’, HRM, en række eksempler på, hvordan nyere tids udvikling inden for arbejds- og organisationspsykologi kan nyttiggøres i ledelse og personaleudvikling, bl.a. som hjælp til planlægning af livsforløb og karriere.

Gennem udvalget af bogens temaer og stof er det tilstræbt både at give en bred oversigt over arbejds- og organisationspsykologien samt at lægge op til diskussion af centrale spørgsmål og problematikker på feltet. Arbejdslivets psykologi er velegnet som introducerende lærebog ved universiteter, handelshøjskoler og anden videregående uddannelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gert Graversen / Henrik Holt Larsen
Sideantal: 416
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 158 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 611 g
Udgivelsesdato: 30 Sep 2004
Oplagsdato: 07 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741223629

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk

Arbejdslivets psykologi - Arbejdet, organisationen og de menneskelige ressourcer Hansreitzels