Alternativ smertebehandling - 100 behandlinger af 25 almindelige lidelser

Vis stort billede
Alternativ smertebehandling - 100 behandlinger af 25 almindelige lidelser

178,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Alternativ smertebehandling er et ambitiøst værk, der tilbyder læseren et bredt perspektiv på smertelindring til over 25 almindelige medicinske tilstande.


Eksperter inden for konventionel vestlig medicin, traditionel kinesisk medicin, homøopati, og urtemedicin har hver bidraget med afsnit om, hvordan man behandler en række akutte tilstande, fra iskias til halsbetændelse, blærebetændelse, migræne, og mange flere.
Bogen foreslår også holistiske, naturlige behandlinger for nogle kroniske sygdomme som gigt, belastningsskader, og seneskedehindebetændelse.
Hver lidelse er klart defineret, og de symptomer, der hyppigst opstår, er beskrevet, så læserne mere præcist kan diagnosticere og behandle.
Behandlingsforslag omfatter urter, kosttilskud og medicin. Hver behandling er blevet verificeret for sikkerhed og nøjagtighed af bogens kompetente forfattere.
Over 25 lidelser er grupperet efter type. For hver tilstand, er en diagnose med de mest almindelige symptomer, og målet for behandlingen.
Behandlingsforslag beskrives fra fire forskellige områder med 1) konventionel medicin, 2) traditionel kinesisk medicin, 3) homøopati og 4) naturmedicin.
Dette giver læseren mulighed for at sammenligne behandlingsmåder og rådføre sig med en læge, der kan give mere detaljerede anbefalinger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dr. David Kiefer / Beth MacEoin / Dr Zhuoling Ren / M.Fl
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lisbeth V. Madsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Billesø & Baltzer
Bredde: 175 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 315 g
Udgivelsesdato: 19 Feb 2016
Oplagsdato: 19 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778423672

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Alternativ smertebehandling - 100 behandlinger af 25 almindelige lidelser Billesø & Baltzer