Alfernes Rige

Vis stort billede
Alfernes Rige

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Det er ikke hver dag, der i Danmark udgives en autentisk bog om alfernes forunderlige verden, baseret på førstehåndsoplevelser og beskrevet i malende detaljer. Det er heller ikke ofte, at en klassiker inden for denne genre ser dagens lys på det danske sprog. Men i dette tilfælde er begge ting opfyldt til fulde, da Dora van Gelder Kunz i højeste grad er et anerkendt navn i holistiske og esoteriske kredse verden over, og da et af hendes specialer netop var at anvende højpsykiske sanser til at beskrive de verdener vore fysiske øjne ikke har adgang til.

Der er tale om omhyggelige observationer, som det ellers kendes fra især Geoffrey Hodsons beskrivelser i felten. Det er lidt som at blive inviteret med en zoolog ud i eksotiske naturområder for at opleve fascinerende eller måske sjældne forekomster af dyr eller planter.

Engle og naturånder er ikke kun noget for hjertet og det såkaldt irrationelle. De kan anskues som levende og konkrete væsener, der blot lever i nogle finere frekvensområder af vores multidimensionale virkelighed. Det tager på ingen måde eventyrligheden fra emnet, men det skyldes ikke bare romantiske forestillinger. Det har sin rod i at selve vores virkelighed er eventyrlig.

Dora Kunz kommunikerede helt naturligt med de mange væsener, som unddrager sig de flestes opmærksomhed. For hende var de en naturlig del af virkeligheden, ikke noget overnaturligt. Og som hendes livs virke er et godt billede på, så var hun ikke en upraktisk, drømmende excentriker, men et ansvarligt, velfungerende og meget rationelt anlagt menneske.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dora van Gelder Kunz
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Howard David Johnson
Omslagsgrafiker: Kirsten Puggaard
Forord af: Søren Hauge
Originaltitel: The Real World of Fairies
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Sigrid Møller
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Kirsten Puggaard
Udgiver: Lemuel Books
Bredde: 143 mm
Højde: 214 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 242 g
Udgivelsesdato: 20 Dec 2009
Oplagsdato: 16 Dec 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792500014

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk