Akutte Psykiatriske Tilstande

Vis stort billede
Akutte Psykiatriske Tilstande

399,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

"Akutte psykiatriske tilstande" er igen i lommeformat og væsentligt forkortet i forhold til sidste udgave. Den nye udgave er opdateret med de seneste lovændringer indenfor psykiatriloven, og behandlingsvejledningerne er i overensstemmelse med de nyeste evidensbaserede kliniske retningslinjer og publicerede meta-analyser.

Bogen giver vejledning i diagnostik, behandling og visitation af patienter med akutte psykiske lidelser. Et stort antal psykiske lidelser beskrives med symptomer, differentialdiagnoser, diagnostisk udredning, akut behandling og visitation.

Bogen beskriver også vurdering og behandling af specielle akutte psykiatriske tilstande. Der er kapitler om akut behandling selvmordsadfærd, akut agitation, voldsadfærd, akut intoksikation med psykoaktive stoffer, abstinenstilstande og stofpsykose.

Den akutte psykiatri er en integreret del de somatiske hospitalers fælles akutmodtagelser. Derfor har delir og demens en fremtrædende plads i bogen, og der er kapitler om psykiske symptomer ved somatiske sygdomme.

Bogen beskriver de aspekter af lovgivningen, som er nødvendige at kende i den akutte psykiatri. Der drejer sig især om psykiatriloven og sundhedslovens regler om patienters retsstilling. Et kapitel beskriver retspsykiatriske patienter. Et kapitel giver en oversigt over psykofarmakologisk behandling.

"Akutte psykiatriske tilstande" er beregnet til hurtige opslag og er særdeles nyttig for enhver læge, som får kontakt med patienter med akutte psykiske lidelser. Bogen er også velegnet for lægestuderende under deres klinikophold. Sygeplejersker vil også kunne anvende bogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sigurd Benjaminsen (red.)
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 124 mm
Højde: 192 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 378 g
Udgivelsesdato: 08 Sep 2015
Oplagsdato: 08 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777498008

Sprog

Dansk