Akut sygepleje

Vis stort billede
Akut sygepleje

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Akut sygepleje beskriver klinisk sygepleje til patienter med akutte somatiske sygdomme. I bogen er sygeplejefaglig observation, analyse og intervention i fokus. Der er en grundig introduktion til ABCDE-systematikken, og bogen præsenterer metoder og en faglig argumenteret sygeplejepraksis relateret til akut sygdom.

I denne 2. udgave af bogen er der sket en opdatering af alle kapitler især i forhold ny viden og best practice. Tre kapitler er helt nye, og de er, som resten af bogen, skrevet af fagpersoner med stor ekspertise inden for de kliniske felter, bogen dækker.

Bogen henvender sig især til sygeplejestuderende, der arbejder med akut og kompleks sygepleje – både i den teoretiske og kliniske del af uddannelsen. Men den kan også være til stor gavn for sygeplejersker, der til dagligt arbejder med akutte kliniske problemstillinger. Målet er, at læseren får større indsigt i pleje til den akut syge patient, ligesom der i høj grad også er fokus på en bedre faglig evne til at observere, argumentere og udføre målrettede interventioner.

Akut sygepleje består af 13 kapitler, som samlet giver en bred og relevant indsigt i akutte kliniske problemstillinger. Alle kapitler indledes med en case, som tydeliggør emnet og viser kompleksiteten i det kliniske felt. Bogen er også forsynet med faktuelle og begrebslige bokse, der perspektiverer de enkelte emner og ansporer til fordybelse. Desuden afsluttes alle kapitler med studiespørgsmål, som kan bruges til refleksion og repetition.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgit Refsgaard Iversen / Mette Kirstine Wagner / Gitte Juul Hansen / M.Fl
Sideantal: 264
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Fagredaktør: Susanne Jastrup
Udgiver: Munksgaard
Udgivelsesdato: 28 Aug 2016
Oplagsdato: 28 Aug 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762816831

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk