Aktivitetsbog for børn med ADHD - Hjælp til at opnå, selvtillid, sociale færdigheder og selvkontrol

Vis stort billede
Aktivitetsbog for børn med ADHD - Hjælp til at opnå, selvtillid, sociale færdigheder og selvkontrol

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Alle børn med ADHD (attention decifit hyperactivity disorder) ønsker at håndtere deres symptomer, så de kan komme bedre ud af det med andre, få mere selvtillid og være gode i skolen. Men de fleste af dem har ikke de færdigheder, der skal til for at kontrollere deres impulsive adfærd.
Aktivitetsbog for børn med ADHDpræsenterer enkle måder at hjælpe børn med ADHD til at lære disse vigtige færdigheder på – ved at bruge blot ti minutter om dagen.
Denne aktivitetsbog rummer mere en fyrre aktiviteter for børn, udarbejdet af børnepsykolog Lawrence Shapiro. Han kan hjælpe børn med ADHD til at klare hverdagens pligter, få venner og opbygge selvtillid, mens han eller hun lærer at overvinde de mest udfordrende sider af lidelsen. Dit barn skal – alene eller med din hjælp – fuldføre en ti-minutters aktivitet hver dag for at lære, hvordan man tager gode beslutninger og opdager nye teknikker til at bevare fokus i situationer, hvor man skal være koncentreret.
Lawrence E. Shapiro, ph.d., er en internationalt kendt børnepsykolog og ekspert i børneopdragelse fra Norwalk, Connecticut. Han har skrevet over 50 bøger for forældre, børn og sundhedseksperter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lawrence E. Shapiro
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louises design/Louise Glargaard Perlmutter
Originaltitel: The ADHD Workbook for Kids
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lisbeth Rindholt og Stig W. Jørgensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 15 Apr 2012
Oplagsdato: 15 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777067808

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Aktivitetsbog for børn med ADHD - Hjælp til at opnå, selvtillid, sociale færdigheder og selvkontrol Dansk Psykologisk Forlag