Afspænding, ro og berøring - om oxytocins lægende virkning i kroppen

Vis stort billede Tilføj
Afspænding, ro og berøring - om oxytocins lægende virkning i kroppen

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Kerstin Uvnäs Mobergbeskriver ligetil og pædagogisk oxytocinets afgørende rolle for den reaktion, der fremmer afspænding, ro og hvile.
Oxytocin et hormon og en signalsubstans i hjernen, der har den modsatte virkning af de stresshormoner, som bliver aktiveret, når vi føler os pressede. Det sænker blodtrykket og mængden af stresshormoner og øger smertetærsklen for blot at nævne nogle aspekter.
Med udgangspunkt i videnskabelig forskning og videnskabelige fund forklarer forfatteren, hvordan massage, berøring, opmærksomhed og omsorg øger mængden af oxytocin i kroppen, og hvordan den viden kan bruges professionelt af alle, der arbejder med mennesker i sociale, pædagogiske og sundhedsfaglige sammenhæng.
Kerstin Uvnäs Moberg er professor i fysiologi og en meget efterspurgt underviser og foredragsholder i både Sverige og USA. Hun har arbejdet med medicinsk forskning i mere end 25 år og vejledt et stort antal ph.d.-studerende med forskellig baggrund: psykologer, gynækologer, dyrlæger, agronomer, fysioterapeuter og jordemødre.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kerstin Uvnäs Moberg
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ole Thornye
Oplag: 6
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 137 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 339 g
Udgivelsesdato: 14 Mar 2006
Oplagsdato: 02 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750038986

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Afspænding, ro og berøring - om oxytocins lægende virkning i kroppen Akademisk