Adfærdsproblemer i psykiatrien

Vis stort billede
Adfærdsproblemer i psykiatrien

279,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hverdagen på mange psykiatriske afdelinger og socialpsykiatriske bosteder er præget af magtesløshed, uro og konflikter. Personalet bruger meget tid på at håndtere konfliktsituationer med patienter og beboere, så alle på afdelingen eller bostedet kan have et velfungerende og værdigt liv – og en tryg og rolig hverdag.
Denne praktiske guide viser, hvordan personalet kan håndtere konflikter og adfærdsproblemer i psykiatrien. Bogens 11 grundprincipper giver viden om, hvad konflikter er, hvorfor de opstår, og hvordan man som personale løser dem i hverdagen – trin for trin – og minimerer magtanvendelsen.
Bogen opfordrer alle faggrupper i psykiatrien til at tage ansvar for problemer og konflikter, der står i vejen for det professionelle arbejde og psykiatribrugernes trivsel og tryghed.
Adfærdsproblemer i psykiatrien henvender sig til alle faggrupper i psykiatrien, både hospitalspsykiatrien, distriktspsykiatrien,socialpsykiatrien, psykiatriske bosteder og lignende. Dvs. alle, der arbejder med mennesker med psykisk sygdom – sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger, psykologer, socialrådgivere og andre fagfolk på området. Pårørende kan også have glæde af at læse med.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bo Hejlskov Elvén / Sophie Abild
Sideantal: 156
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Hofdamerne/Lea Rathnov
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 152 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 271 g
Udgivelsesdato: 21 May 2015
Oplagsdato: 21 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771582154

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Adfærdsproblemer i psykiatrien Dansk Psykologisk Forlag