ACT - Teori og praksis

Vis stort billede Tilføj
ACT - Teori og praksis

379,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

ACT (Acceptance and Commitment Therapy) har vist sig at være særdeles effektiv ved behandling af depression, angst, stress, afhængighed, spiseforstyrrelser, skizofreni, borderline personlighedsforstyrrelse og flere andre psykiske lidelser.
ACT bygger på adfærdsterapi og kognitiv terapi, men med en ny og overraskende vinkel. Frem for at have fokus på at reducere eller helt undgå ubehag, vil man i ACT lære teknikker til at acceptere det ubehag, der alligevel ikke kan ændres eller kontrolleres, og i stedet lægge vægt på at skabe et indholdsrigt og værdibaseret liv.
Denne introduktion til ACT har til hensigt at gøre den komplekse teori og praksis tilgængelig og brugbar for en bred vifte af fagfolk: fra coaches og rådgivere til psykologer, psykiatere og alle, der arbejder professionelt inden for sundhedssektoren. Med en enkel og klar gennemgang af de seks kerneprocesser – accept, kontakt med nuet, defusion, selvet som kontekst, værdier og engageret handling – samt masser af eksempler fra praksis, kan du med denne bog hurtigt og effektivt implementere ACT-teknikker i dit arbejde med klienter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Russ Harris
Sideantal: 355
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ulla Korgaard
Forord af: Steven Hayes
Originaltitel: ACT made simple
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Søren Søgaaard
Oplag: 5
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 172 mm
Højde: 239 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 696 g
Udgivelsesdato: 22 Mar 2011
Oplagsdato: 18 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777066795

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk