Åben dialog og relationel praksis. - Respekt for anderledeshed i øjeblikket.

Vis stort billede Tilføj
Åben dialog og relationel praksis. - Respekt for anderledeshed i øjeblikket.

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Ånden eller livsnerven i Åben Dialog er noget helt grundlæggende menneskeligt, som handler om at blive set, hørt, forstået og anerkendt. Noget, vi som mennesker alle søger og har brug for. Det er herigennem, at man finder sig selv som menneske, og det er i samme bevægelse, at man udvikler sine sociale kompetencer.  

Åben Dialog er udtryk for en generel tilgang til andre mennesker, som har vist sig effektiv i terapeutisk og anden relationel praksis: Flere kommer fri af medicinering og færre får tilbagefald end med traditionelle behandlingsmetoder.

Åben Dialog respekterer og finder udviklingspotentialet hos hver enkelt klient, barn eller patient. Det handler først og fremmest om at lytte – dernæst om at iværksætte umiddelbar hjælp, inddrage det sociale netværk, tilpasse behandlingen til den enkeltes konkrete behov, afklare teamets ansvar, sikre kontinuitet i den psykologiske behandling samt at undgå at ty til for hurtige løsninger. Med konkrete praksiseksempler præsenterer forfatterne grundlag og principper for tilgangen, samt hvordan samtaler kan analyseres i mindre sekvenser, så opmærksomheden på og åbenheden over for det essentielle i dialogen skærpes. Og med afsæt i egne erfaringer beskriver de, hvordan man kan udvikle en dialogorienteret kultur i den professionelle praksis.

Bogen henvender sig til studerende og praktikere inden for relationsprofessionerne – socialarbejdere, pædagoger, lærere, sygeplejersker, terapeuter, læger og andre behandlere.

Jaakko Seikkula er uddannet klinisk psykolog og familieterapeut og ansat som professor ved psykologisk institut ved Jyväskylä Universitet i Finland.

Tom Erik Arnkil er uddannet samfundsforsker og lærer og ansat som forskningsprofessor ved Finlands nationale institut for sundhed og velfærd.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tom Erik Arnkil / Jaakko Seikkula
Sideantal: 248
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Mindful Way Through Depression
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Hanne Nybo
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 153 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 457 g
Udgivelsesdato: 27 Aug 2014
Oplagsdato: 27 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711345627

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Åben dialog og relationel praksis. - Respekt for anderledeshed i øjeblikket. Akademisk