5:2 dit liv

Vis stort billede
5:2 dit liv

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Synes du, du bruger lidt for mange penge i det daglige? Eller at du dyrker lidt for lidt motion? Fylder tv, iPad og mobiltelefon lidt for meget derhjemme i familien på alle tider af døgnet? Eller ryger der lidt for meget rødvin ned i løbet af ugen?

Nogle gange er det kun små forandringer, der skal til for at gøre den store forskel. 5:2 DIT LIV er den ultimative guide til, hvordan de populære principper fra 5:2 FASTEKUREN let kan overføres til alle andre aspekter af din tilværelse - så du giver dem max opmærksomhed i to dage om ugen, men kan slappe helt af de øvrige fem.

MOTION * PENGE * BEKYMRINGER * DRIKKEVANER * PARFORHOLD * SKÆRMFORBRUG *EFFEKTIVITET MILJØET.

5:2 DIT LIV giver uden komplicerede regler nogle helt enkle og fleksible råd til en syv-trinsplan, der vil trimme dit liv, så du med fokus på fx hjemmets skærmforbrug beslutter to dage om ugen, hvor der skal være smartphone-, tablet- og computerfri zone i sofaen. Eller to dage om ugen med fokus på pengepungen, hvor du ikke må købe noget.
Bogen kommer med eksempler fra det virkelige liv, har forslag til aktiviteter og tilbyder masser af inspiration og konkrete råd fra eksperter og specialister. Bliv sundere, gladere og få flere penge mellem hænderne ved at 5:2 DITLIV med denne både underholdende og tankevækkende og ikke mindst praktisk anvendelige bog.

Om forfatteren: Emma Cook er redaktør på det engelske dagblad The Guardian og journalist med speciale i forældreskab, psykologi og parforhold. Emma Cook blev så begejstret for 5:2 KUREN, da hun begyndte at spise efter den, at hun besluttede at overføre principperne til andre dele af sit liv - med et fantastisk resultat til følge. Emma Cook er desuden forfatter til en bog om børneopdragelse. Hun bor i London med mand og tre børn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Emma Cook
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 154 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 690 g
Udgivelsesdato: 18 Jun 2014
Oplagsdato: 18 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740015430

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk