37 sekunder - En kvindes bemærkelsesværdige nærdødsoplevelse

Vis stort billede
37 sekunder - En kvindes bemærkelsesværdige nærdødsoplevelse

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

37 sekunder er forfatteren Stephanie Arnolds gribende og opsigtsvækkende personlige beretning. Da hun var gravid med sit andet barn fik hun pludselig en stærk forudanelse om, at hun ville dø under fødslen.

Da hun prøvede at fortælle sin familie og sundhedspersonalet om det, slog alle det hen som hormoner og unødige bekymringer, og lægerne kunne ikke finde noget i vejen med hende.

En enkelt sygeplejerske endte dog med at lytte og bestilte noget ekstra blod af Stephanies sjældne blodtype, bare for en sikkerheds skyld - og det viste sig at redde hendes liv. For under fødslen blev hun ramt af den sjældne barselskomplikation fostervandsemboli, der førte til en massiv blødning, og hun døde – i 37 sekunder – inden hun fik en blodtransfusion og blev genoplivet.

Efter flere måneders restituering begyndte Stephanie at huske detaljerne omkring, hvad der var sket, for hun havde i en ud-af-kroppen-oplevelse iagttaget hele den dramatiske episode, inklusive sin egen død og mødet med andre sjæle.

Stephanies fortælling er et stærkt vidnesbyrd om vigtigheden af at stole på sin intuition og en forsikring om, at der findes mere mellem himmel og jord – og at der er meget mere hjælp at hente fra universet, end vi ofte går og forestiller os.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sari Padorr / Stephanie Arnold
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Originaltitel: 37 Seconds
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Annette Leleur
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 138 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 330 g
Udgivelsesdato: 04 Jul 2016
Oplagsdato: 04 Jul 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702205718

Sprog

Dansk

37 sekunder - En kvindes bemærkelsesværdige nærdødsoplevelse Gyldendal