10 bud på at lytte til kroppen - personlig stresshåndtering

Vis stort billede
10 bud på at lytte til kroppen - personlig stresshåndtering

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
10 bud på at lytte til kroppengår til kernen af, hvordan vi håndterer de stressende følelser, som opstår i konflikten mellem vores personlige grænser og de ydre krav. Stressfølelsen er en naturlig følelse, der opstår, når vi er pressede. Der er derfor god grund til at gøre op med de følelser af utilstrækkelighed, mindreværd og skyld, som stress ofte er kilde til.
Bogen formidler i stedet et livssyn, hvor vi tager vare på os selv og samtidig udfolder os aktivt og kreativt i hverdagen. For at kunne gøre dette, skal vi have konkret viden om stress, og om hvordan vi løbende genkender og håndterer stress-signaler.
Bogens første del giver relevant viden om stress og sammenhængen mellem krop og psyke - herunder stressudløsende faktorer og stress-signaler. I bogens anden del introduceres 10 praktisk anvendelige kropslige og mentale øvelser, der kan hjælpe med at nedsætte og håndtere stressfølelsen i hverdagen.
Vedlagt bogen er en cd med de 10 øvelser og et huskekort med gode råd til praktisk stresshåndtering. Jesper Juul har bidraget med et forord.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mai-Britt Schwab
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Forord af: Jesper Juul
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Bog & CD
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Udgivelsesdato: 24 May 2007
Oplagsdato: 24 May 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778874764

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

10 bud på at lytte til kroppen - personlig stresshåndtering Frydenlund