Viden om vand - en lærebog om vand alle vegne

Reduced price!
Vis stort billede
Viden om vand - en lærebog om vand alle vegne

198,40 kr

-20%

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Der er vand i alt! I verdensrummet, i menneskets hjerne, i planters celler, i gletschere på Grønland, i videnskabshistorien og i religiøse myter. Vand spiller en afgørende rolle for vejret, for landskabets former, for vores velbefindende og for selve livets opståen. Derfor er vand også et oplagt tema for en bog, der på tværs af fagene beskriver naturvidenskabelige emner.
Bogen er opbygget "efter størrelse", startende med det mindste - atomer og molekyler - og sluttende med det største af alt - verdens­rummet. På den måde bevæger vi os gennem naturvidenskaberne fra fysik og kemi, biologi og medicin, geologi, geofysik og økologi til astronomi. Et indledende kapitel om beskrivelser af vand gennem historien og et afsluttende om vands centrale rolle i myter og religion sætter emnet i perspektiv.
Bogen lægger stor vægt på tværfaglighed, aktuelle problemstillinger og oplevelsesorienteret levendegørelse af naturvidenskab. Viden om vand er direkte møntet på undervisningen i gymnasiet, på hf og htx.
Bogen er udarbejdet, så den tilfredsstiller kravene til undervisning fra den nye gymnasiereform til det såkaldte Naturvidenskabeligt grundforløb.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: .
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Tegnet af: Ebbe Sloth Andersen
Udgiver: Aarhus Universitetsforlag
Bredde: 169 mm
Højde: 280 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 514 g
Udgivelsesdato: 11 Aug 2005
Oplagsdato: 13 Nov 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779342132

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Viden om vand - en lærebog om vand alle vegne Aarhus Universitetsforlag