Vand - Rejser i vores fortid og fremtid

Vis stort billede
Vand - Rejser i vores fortid og fremtid

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Vi lever og bor på vandets planet. Ikke bare er størstedelen af jordens overflade dækket af vand – det er vandet, der former vores liv her på kloden.

Terje Tvedts smukke og medrivende bog – der udspringer af et stort anlagt 6 binds værk om vandets historie og en rasende flot BBC dokumentar – begynder i London ved byens livsåre Themsen, og tager herfra læseren med på en rejse hen over fire kontinenter – fra Island i nord til Nilen i syd i sporene på vandets vilde historie - for at slutte ved de hellige kilder i Danmark.

Siden tidernes morgen har menneskeheden opført de mest sindrige og fantastiske bygningsværker og anlæg. Enten for at holde vandet ude eller lede vandet ind i sine byer og sine afgrøder.

VAND er en spændende og poetisk rejse med Tvedt som guide. Pludselig ser man byerne og verden – også det hjemlige Danmark – på en anden måde og i et helt andet perspektiv. Og det bliver en tankevækkende rejse, for det bliver klart, at vi i vore dage er mere afhængige af vand og af at kunne kontrollere vandet end nogen andre samfund før os.

”Vandet binder mennesker sammen på en helt særlig måde. Fordi det er i evig bevægelse, er vandet både alles ejendom og nogens ejendom – en forudsætning for alt liv …”

Terje Tvedt er filosof og historiker, professor i geografi og statsvidenskab, og har skrevet en række bøger. Han er redaktør for seks-bindsværket A History of Water , hvor videnskabsfolk fra over 80 lande har bidraget. Han har lavet flere dokumentarfilm, blandt dem den prisbelønnede BBC tv-serie En rejse i vandets historie og En rejse i vandets fremtid , som er blevet vist i mere end 100 lande.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Terje Tvedt
Sideantal: 280
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir Hreinsson
Originaltitel: Vann - Reiser i vannets fortid og fremtid
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Nanna Lund
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Don Max
Bredde: 155 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 490 g
Udgivelsesdato: 13 Apr 2016
Oplagsdato: 13 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793166981

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk