TEORIER på 30 sekunder - De 50 mest tankevækkende videnskabelige teorier

Vis stort billede
TEORIER på 30 sekunder - De 50 mest tankevækkende videnskabelige teorier

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Kaosteori, foreningsteori, relativitetsteori? Schrödingers kat og Newtons love? Ja, ja, selvfølgelig kender du dem eller har hørt om dem. Men ved du nok om dem til at kunne deltage i en diskussion ved middagsbordet eller til at imponere stamgæsterne i baren med din viden?

TEORIER på 30 sekunder forklarer på revolutionerende vis de 50 mest betydningsfulde og spændende videnskabelige teorier. Vi har udfordret førende videnskabelige eksperter til at lægge deres elskede fagsprog på hylden og forklare de mest komplicerede teorier på et halvt minut — på højst to sider, 300 ord og et billede. Det kan godt være, at tiden er relativ, men i en verden, hvor alt lader til at snurre hurtigere og hurtigere rundt, er den også dyrebar. Med denne bog får du indblik i tankerne hos vores førende forskere og forstår de vigtigste elementer i det videnskabelige univers – altsammen på kortere tid end det tager dig at klø dig selv i nakken.

Redaktøren Paul Parsons har tidligere været redaktør på BBC’s Focus magazine. Han har skrevet om populærvidenskab i alt lige fra den engelske avis Daily Telegraph til FHM. Hans bog The Science of Doctor Who var en af de 12 nominerede kandidater til at vinde Royal Society Prize for Science Books i 2007.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Paul Parsons
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: JOhn Raimes
Omslagsgrafiker: Michael Whitehead
Originaltitel: 30-Seconds Theories
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Morten Pedersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Jon Raimes
Udgiver: Exlibris Media
Serie: På 30 sekunder
Udgivelsesdato: 09 Aug 2016
Oplagsdato: 09 Aug 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771420739

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

TEORIER på 30 sekunder - De 50 mest tankevækkende videnskabelige teorier Exlibris Media