Verdens bedste krimier

Verdens bedste krimier Forstør

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Verdens 35 bedste kriminalromanerer en forrygende gennemgang af de helt store værker indenfor en genre, der i de seneste år har indtaget Europa med storm, nemlig kriminalromanen. I en velafbalanceret blanding af ekspertise, personlig smag og genremæssig lidenskab gennemgår krimiekspert Bo Tao Michaëlissin selvformulerede hitliste over verdenslitteraturens største krimiskatte.
Essaysamlingen er både en appetitvækker til den der endnu ikke har vovet sig helt ind krimiens intrigante baggård, men kan samtidig give den mere krimikyndige et glædeligt gensyn med gamle venner og fjender, hvad end det drejer sig om piberygende gentlemen, hårdkogte amerikanere eller charmerende psykopater.
Michaëlis beretter medrivende om sin passion i et rammende og dynamisk sprog, med vid og sans for de detaljer, der har gjort kriminalromanen kendt og elsket verden over. Verdens 35 bedste kriminalromanerer en stærkt revideret udgave af Verdens 25 bedste kriminalromanerfra 2001, her med ti helt nye værker under luppen.
Bo Tao Michaëlis(f. 1948), mag. art i litteraturvidenskab, gymnasielærer og universitetslærer, forfatter til utallige kulturjournalistiske værker samt anmelder af international, europæisk såvel som nordisk kriminallitteratur. Han er medlem af det danske Kriminalakademi og har tidligere blandt andet udgivet Portræt af småborgeren som privatdetektiv. Raymond Chandlers detektivromaner, 1987, og været med til at skrive antologien Lystmord. Til daglig er han TV- og litteraturanmelder ved Politiken og turnerer landet rundt med foredrag om kriminallitteratur.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Bo Tao Michaëlis
Sideantal: 204
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 142 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 338 g
Udgivelsesdato: 23 Aug 2012
Oplagsdato: 23 Aug 2012
Varefakta
Reference

b-9788771280128

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Verdens bedste krimier Rosenkilde & Bahnhof