Stripperens lille håndbog - Et frisk pust til dit parforhold

Vis stort billede Tilføj
Stripperens lille håndbog - Et frisk pust til dit parforhold

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne lille bog er ment som et frisk pust til dig, som synes, dit parforhold skal have lidt ekstra, eller at en af dine veninder skal have en sjov oplevelse. Men hvis det er en veninde, så husk, at hun har sine grænser, og dem skal du respektere, lige så vel som hun skal respektere dine. Men når dette er sagt, så god lyst med det! Husk, alle elsker overraskelser her i livet. Om vi er mænd eller kvinder, så nyder vi, at andre har tænkt på os og sat os i centrum. Det er på samme måde med at strippe; det gælder om at sørge for, at den person som du har udvalgt, får en oplevelse. De vil elske, at der bliver gjort lidt for dem, og at du er den person, som giver dem denne oplevelse.
Mit ønske med denne bog er ikke, at du efter at have læst den skal kaste dig ud i at blive stripper og have det som erhverv - men at give dig en mulighed for at gøre lidt ekstra for dit parforhold og opleve at være stjerne for en aften med den magi, som følger med. Jeg har selv været stripper og gjort mig i denne verden i 6 år. Jeg har mange oplevelser fra den tid, som får et smil frem i mit sind. Jeg vil senere i bogen fortælle lidt fra den tid og dele nogle af de oplevelser, man kan få.
Jeg håber, du må få lidt glæde af det, du læser, og kunne bruge det til noget i dit liv, og jeg håber også, at du kan give lidt livsglæde til den partner, du har. Og ja, det kan jo godt være, du finder ud af noget andet, når du har læst dette, men herfra skal det lyde: God læselyst!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Rex Mundi
Sideantal: 88
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Udgivelsesdato: 06 Nov 2014
Oplagsdato: 07 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771459418

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Stripperens lille håndbog - Et frisk pust til dit parforhold Books On Demand