Plakatfuld - Storm P.s bedste

Vis stort billede Tilføj
Plakatfuld - Storm P.s bedste

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

'Plakatfuld' samler de bedste af Storm P.s plakater i et rigt illustreret værk. Kunstkritiker ved Politiken, Peter Michael Hornung, guider behændigt igennem Storm P.s finurlige univers og introducerer os til reklamemanden Storm P., der som altid formår at overraske og forundre med sin særegne streg.


Danmarks elskede humorist Storm P. tegnede igennem sin karriere mere end et halvt hundrede plakater. I plakaterne gjorde han på den underfundige måde, der kendetegner ham, reklame for alt fra blade, cigarer klaverer og lotterigevinster til cabaretforestillinger, hvor han selv optrådte. Men først og fremmest er de en reklame for tusindkunstneren Storm P. selv, for hans utrolige opfindsomhed og helt særlige streg. Plakaterne har aldrig tidligere været udgivet. Nu er de bedste af dem samlet i en bog, der ligner en renæssance for kunstneren, der blev far til serier og skikkelser som bl.a. Peter og Ping, De tre små Mænd og Nummermanden og tusindvis af 'Fluer'.
Peter Michael Hornung er forfatter til en række bøger om danske kunstnere, som P.S Krøyer, Eckersberg, Mogens Andersen, Jens Birkemose, Peter Brandes, Ingvar Cronhammar, Preben Hornung, Egill Jacobsen, Lise Malinovsky, Carl-Henning Pedersen, Leif Sylvester og Lars Nørgård. Til 1988 var han kunstkritiker ved Berlingske Tidende, og siden har han været kunstredaktør og -kritiker ved dagbladet Politiken. Forord af Iben Overgaard, museumsdirektør på Storm P. Museet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Michael Hornung
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Michael Jensen
Omslagsgrafiker: Michael Jensen
Forord af: Iben Overgaard
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Anneline Schjødt Pedersen
Udgiver: Storm P. Museet
Bredde: 217 mm
Højde: 281 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 751 g
Udgivelsesdato: 02 May 2012
Oplagsdato: 02 May 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792596949

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Plakatfuld - Storm P.s bedste Storm P. Museet