Pigestemmer - En fortælling om Danmarks Radios Pigekor

Vis stort billede
Pigestemmer - En fortælling om Danmarks Radios Pigekor

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bogen går bag om facaden på DR PigeKoret – et kor omgærdet af mystik og højtidelighed. I bogen løfter 43 tidligere og nuværende pigekorspiger sløret og fortæller ærligt og hudløst om livet i og med koret – med fokus på tiden under den legendariske dirigent Tage Mortensen, der ledede koret i 35 år.
Tage Mortensen var både en dygtig og dybt engageret dirigent og et kontrastfyldt menneske med hidsige udbrud og humørsvingninger. Det bliver klart i pigernes fortællinger. Ønsket om at deltage i koret for enhver pris handlede derfor desværre ikke kun om kærlighed til musikken. Det handlede også om frygten for Tage.
Koret var Tage Mortensens liv, og der var kontant afregning hvis man efter hans mening ikke lagde kræfter nok i koret. Hverken brækkede kraveben eller blindtarmsoperationer kunne således holde pigerne væk fra prøver eller de mange koncerter.
At være en del af DR PigeKoret er en livsstil på godt og ondt, hvor det handler om altid at gøre sit bedste og repræsentere Danmark til de mange koncerter i ind- og udland. Koret har af samme grund uvurderlig betydning både for korpigerne selv og som kulturinstitution.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camille Aulkær Andersen
Sideantal: 158
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 244 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 784 g
Udgivelsesdato: 13 Mar 2013
Oplagsdato: 13 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771181326

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Pigestemmer - En fortælling om Danmarks Radios Pigekor Frydenlund