Sangbogen 4 - spiralryg

Vis stort billede
Sangbogen 4 - spiralryg

449,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Sangbogen 4 er det nyeste skud på stammen i den berømte "Sangbogsserie", der første gang så dagens lys i 1988. Denne gang har den danske befolkning bidraget til indholdet.
Sangbogen 4 er nytænkende, men bevarer de velkendte kategorier fra de tidligere bind i serien. Denne gang er hovedvægten lagt på dansk og international populærmusik (som rock, folk, beat og pigtråd) fra 1950'erne og frem. Indholdet spænder helt fra Steppeulvene, Rocazino og Elvis til Mew, Tina Dickow og Coldplay. Mange af disse sange har tidligere kun været tilgængelige gennem indspilninger, og fremstår nu for første gang nogensinde som nodesats.

Sangbogsserien har i mere end 20 år været toneangivende i dansk musikliv og er blevet brugt af solister, familier, foreninger, folkelige forsamlinger og i utallige undervisningssammenhænge. Hvert bind har sine særlige kvaliteter, men bag dem alle ligger et fælles ønske om at knytte befolkningen tættere til den danske og udenlandske sangtradition.
Netop ønsket om at lave en sangbog, der rammer bredt blandt musik interesserede, har gjort at Wilhelm Hansen Musikforlag, som noget helt nyt har åbnet for brugernes input, og har givet den danske befolkning mulighed for at præge udvalget af sange. Det er der kommet endnu en fantastisk sangbog ud af, med en spændevidde, der rammer en bred vifte af musikere fra amatør til professionel.

Udvalget af sange er inddelt i fire hovedkategorier:
DANSK TRADITION dækker den levende, danske sangtradition i underkategorierne: Salmer, Sange samt Viser og evergreens.
DANSK BEAT·ROCK·POP præsenterer en markant samling sange, der gennem folkelig udbredelse har bevist deres levedygtighed.
INTERNATIONAL BEAT·ROCK·POP markerer begyndelsen og udviklingen af den populære og skelsættende musikstil, der i dag fremstår som en hel verdens sangskat.
KIND OF JAZZ viser et udpluk af den nyere vokaljazz set med danske øjne.

Becifret melodilinie med underlagt tekst

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Povlsen / Vagn Nørgaard / Jakob Faurholt
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Spiralryg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Wilhelm Hansen
Bredde: 190 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 45 mm
Vægt: 775 g
Udgivelsesdato: 11 Nov 2010
Oplagsdato: 07 Dec 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788759820100

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk