Blandt ølhunde og månestråler - 125 danske revysange fra før og nu

Vis stort billede
Blandt ølhunde og månestråler - 125 danske revysange fra før og nu

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Et vigtigt indslag i enhver revyforestilling har siden starten været sang og musik, og her har revyvisen været det væsentligste og mest holdbare element. Der har siden 1850 været hundredvis af revyer - og flere tusind revyviser. Mange er for længst gået i glemmebogen – vel nok de mest dagsaktuelle – men mange har overlevet gennem flere generationer. Deres kvaliteter har været dels en god tekst, en fængende melodi samt en original fremførelse …

Blandt Ølhunde og Månestråler er den første samlede udgivelse af udvalgte revyviser fra 1849 til vore dage. Gennem revyviserne oplever vi et stykke danmarkshistorie, og da de her præsenteres kronologisk, kan de samtidig give et indtryk af periodernes skiftende udtryksformer såvel på det tekstmæssige som på det musikalske område.

De enkelte viser er forsynet med melodi og becifring samt fyldige noter om skuespillere, komponister og forfattere. Endvidere er mere end 200 fotografier og illustrationer med til at sætte stemningen og gøre nærværende samling til en ganske særlig oplevelse for såvel musik- og teaterinteresserede som folk med deres kulturelle nysgerrighed intakt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Finn Jørgensen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Jakob Faurholt
Udgiver: Edition Wilhelm Hansen
Bredde: 216 mm
Højde: 314 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 1701 g
Udgivelsesdato: 16 Sep 2012
Oplagsdato: 16 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788759823521

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Blandt ølhunde og månestråler - 125 danske revysange fra før og nu Edition Wilhelm Hansen