My African Letters

Vis stort billede
My African Letters

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
My African Letters- mails og maleri forenet i kunstbog
Da Ditte Ejlerskovmodtager en mail fra den afrikanske advokat Amadi Omorose Azagba, fører det til en langvarig korrespondance om Afrika. Azagba har længe forsøgt at kontakte Ditte, fordi hans klient, Gabriel Ejlerskov, er død på tragisk vis, og en del af hans arv skal gå til en Ejlerskov slægtning. Advokaten har dog en dagsorden, der drejer sig om at få Ditte til at betale et beløb på 5.000 dollars, som er nødvendigt for, at hun kan få adgang til de mange millioner, som hendes arv lyder på. Selvom Ditte er klar over, at der ingen arv er, går hun med på løgnen og forsøger i sine mails at presse advokaten til at fortælle så meget som muligt om Gabriel Ejlerskov.
Korrespondancen bliver til en udveksling af drømme og tanker om det eksotiske Afrika, og efterhånden bliver både advokaten og kunstneren en del af fortællingen om Gabriel Ejlerskov, som var meget rig og vellidt af alle.
Inspireret af disse mails har Ditte produceret en række kunstværker, som er med til at illustrere mailkorrespondancen mellem Ditte og Azagba. Disse malerier blev efterfølgende udstillet på LARMgalleri i København - og optræder nu samlet i bogen My African Letters.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ditte Ejlerskov
Sideantal: 159
Sprog: Engelsk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Ditte Ejlerskov
Fagredaktør: Kristina Andersen,Maj Hasager
Udgiver: Siesta
Bredde: 210 mm
Højde: 260 mm
Dybde: 14 mm
Udgivelsesdato: 09 Feb 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792539991

Udgivelsesår

2012

Sprog

Engelsk