The Black Song Book

Vis stort billede
The Black Song Book

499,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En mand sendte en e-mail til Gasolins gode ven, Peter Ingemann, hvori han fortalte, at han her i midten af fyrrerne endelig havde realiseret sin drøm og købt en guitar. Nu skulle han rigtig hjem og hygge sig med sin nye spade, så glad gik han på biblioteket for at låne Gasolin sangbogen. Temmelig overrasket blev han, da han fik at vide, at en sådan ikke fandtes, og som han skrev: 'Det kan da ikke være rigtigt!' Det er dette ønske, Gasolin nu har imødekommet, og de håber, at mange flere end den ukendte e-mail-mand vil få glæde af The Black Songbook.
For første gang udgives Gasolins sange som sangbog. Det har i årevis været et brændende ønske for mange og en gåde, hvorfor en sådan sangbog ikke fandtes! Men den er simpelthen bare ikke blevet lavet - før nu.
Gasolin har selv valgt deres gamle ven og tourmusiker, Klaus Agerschou til at skrive sangene ud på noder. Og alle teksterne findes derudover med becifringer, for dem der blot har brug for akkorderne. Alle tonearter er de originale, så man kan spille sammen med Gasolin’ på pladerne. Vigtige kor- og instrumenttemaer er, hvor der er plads, lagt som små noder sammen med sanglinjen. Ellers er de noteret efter sangen. De steder, hvor der ligger 2. og 3. stemmer på leadsangen, er de noteret. Guitarakkorderne findes bagerst i bogen, så det er lige til at gå til.

Flere detaljer

Mere info
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People´S Press
Bredde: 245 mm
Højde: 315 mm
Dybde: 45 mm
Vægt: 2122 g
Udgivelsesdato: 16 Nov 2008
Oplagsdato: 16 Nov 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770553810

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk