Spredt bifald

Vis stort billede
Spredt bifald

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Et symfoniorkester er en markant og kostbar kulturmanifestation. En klingende kunstudstilling i konstant bevægelse. DR SymfoniOrkestret optræder i Jean Nouvels hypersal, et byggeri i milliardklassen. Indenfor sidder, blandt 95 andre musikere, fløjtenisten Toke Lund Christiansen.

I oktober 2009 besluttede han at føre omhyggelig dagbog om orkestrets koncert- og dagligliv. Det var på et tidspunkt, hvor en række kunstneriske spørgsmål rejste sig såvel for orkestret som for ham personligt. Kvalitetsskruen strammes hele tiden, og i et spidsorkester er der kun plads til de absolut bedste. Orkestrets solister skal kunne gå solo, men også placere sig i et smidigt sammenspil. Og man opdager hurtigt, hvis man ikke elver op til kollegernes forventninger.

I Spredt Bifald bliver vi inviteret indenfor, om bag orkestret, og følger hele processen, der ofte ender med at blive stor kunst. Arbejdet med de vekslende dirigenter bliver beskrevet, og vi følger vejen frem mod valget af en ny chefdirigent, den 78-årige Rafael Frübeck de Burgos.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Toke Lund Christiansen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Vandkunsten
Bredde: 124 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 317 g
Udgivelsesdato: 20 Nov 2011
Oplagsdato: 20 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776952471

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk