Seks operaer jeg heller aldrig har set

Vis stort billede Tilføj
Seks operaer jeg heller aldrig har set

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Seks operaer jeg aldrig har set og Seks operaer jeg heller aldrig har set er et tobindsværk, der undersøger 12 mere eller mindre ukendte operaer. Værket er som udgangspunkt et forsvar for de mange operaer, der aldrig bliver opført, men som i høj grad har potentiale til at iscenesættes. Forfatteren har her udvalgt tolv operaer, som han efter eget udsagn har hørt adskillige gange, men som han ikke har set, da de aldrig er blevet opført. Det er de samme ca. 30 operaer, der igen og igen bliver nyfortolket og genopført, hvilket efter forfatterens mening er en skam, når der eksisterer så mange interessante operaer, der egner sig til scenen.

Operaerne bliver gennemgået minutiøst både tekst- og musikmæssigt, og værket fungerer således i høj grad som en guide til de forskellige operaer, der alle er tilgængelige i cd-form. Derudover præsenteres mange interessante baggrundsoplysninger, der giver læseren et indblik i komponisternes liv og værkernes tilblivelse.

Forfatteren Carl Jørgen Carlsen er født 1933 i Nyborg. Udover at have arbejdet som oversætter i det private erhvervsliv, har han udgivet både digtsamlinger, noveller og romaner. Forfatteren siger selv at: Hensigten med denne bog er at udbrede kendskabet til og interessen for sjældent opførte operaer. Operalitteraturen er nærmest uudtømmelig. Der ligger en uopgravet skat af meget sjældent opførte operaer, skrevet i løbet af de seneste 100 år som venter på at blive genopdaget.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carl Jørgen Carlsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Underskoven
Bredde: 171 mm
Højde: 170 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 592 g
Udgivelsesdato: 16 Sep 2007
Oplagsdato: 16 Sep 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792032768

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk