Rim på udsatte steder

Vis stort billede
Rim på udsatte steder

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Johannes Møllehaves virke kender ingen grænser! Den utrættelige præst, forfatter og foredragsholder har gennem årene også skrevet tekster til de danske revyer og har et varmt forhold til den folkelige satire, der hver sommer folder sig ud på revyscenerne landet over.
"RIM PÅ UDSATTE STEDER er Johannes Møllehaves personlige hyldest til revyvisen som genre og især til revyforfatter Carl-Erik Sørensen, hvis værk danner baggrund for de associationsrige analyser.
"Men Johannes Møllehave nøjes ikke med at koncentrere sig om Carl-Erik Sørensen. Han interesseret sig helt basalt for arbejdet med revytekster i almindelighed, og hans glimrende og grundige studier i dét arbejdsområde giver bogen igennem mange spændende resultater."***** (5 stjerner)
- Lolland-Falsters Folketidende
"Er "Rim på udsatte steder" på spændende? Bestemt, fordi Carl-Erik Sørensen er så enestående en huspoet ( i Cirkusrevyen kan man altid høre, når han står bag en tekst), og fordi Møllehave er en så smittende begejstret fortæller og udlægger."**** (4 stjerner)
- NORDJYSKE Stiftstidende
"Det er en meget kærligt observerende bog om en tekstforfatter, der stort set kan det hele. Selvfølgelig er Møllehave flyvsk som altid, men som allerede nævnt utrolig tæt i sin gennemgang af den danske revy og Carl-Erik Sørensen. En fornøjelig og meget veloplagt rejse i det danske revylandskab."
- Lokalavisen Frederiksberg
"Jeg blev så glad for, at jeg blev så glad for Johannes Møllehaves bog Rim på udsatte steder"
- Weekendavisen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Johannes Møllehave
Sideantal: 175
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 163 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 495 g
Udgivelsesdato: 21 Nov 2011
Oplagsdato: 21 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771083835

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk