Kandis – Festen uden ende - Kom med på turné med Johnny Hansen og Danmarks populæreste danseorkester

Vis stort billede
Kandis – Festen uden ende - Kom med på turné med Johnny Hansen og Danmarks populæreste danseorkester

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Det handler om sol, sommer, kærlighed og evig troskab. Johnny Hansen er rejsende i livsglæde. Med glad og populær musik spreder han uge efter uge smil og højt humør foran et tætpakket dansegulv eller et tusindtalligt koncertpublikum.


Med orkesteret Kandis har han underholdt fire millioner mennesker og tilbagelagt over 1,7 millioner kilometer i bandbussen for at spille i haller, på markedspladser, til festivaler og koncerter i ind- og udland. Desuden har han og Kandis opnået et salg af plader og cd’er på op mod 1,7 millioner styk, opbygget en fanklub med godt 3.000 medlemmer og som landets mest populære danseorkester skabt en unik musikalsk platform i dansk populærmusik og på den internationale slager-scene, hvor Tyskland er den nye satsning.
Glem alt om ekstravagante pindemadder, røde løbere og designermøbler i VIP-lokalerne. Det er i ydmyge omklædningsrum i kældre og i idrætshaller, at Kandis ofte klæder om, holder pause og skriver autografer til et trofast publikum. Og livet på landevejene er andet end glade budskaber og glimtende jakker. Det er et liv styret af en stram turnéplan, som virker uendelig, afbud til familiefødselsdage og arbejde, når andre holder fri.
Kom med på og bag scenen og oplev i ord og billeder en enestående succes i dansk musik, der er mere populær end nogensinde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan B. Jensen
Sideantal: 162
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 250 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 736 g
Udgivelsesdato: 07 Jun 2016
Oplagsdato: 07 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717046023

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Kandis – Festen uden ende - Kom med på turné med Johnny Hansen og Danmarks populæreste danseorkester Nyt Nordisk Forlag