Filmsprog

Vis stort billede Tilføj
Filmsprog

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En grundbog, der rummer det, man skal vide om filmsprog og massemedieproduktion, hvis man interesserer sig for den teoretiske side af sagen, eller hvis man skal i gang med produktionen selv. Bogen gennemgår systematisk billed- og lydsidens fortælleelementer med en kort definition på hvert element og en forklaring på, hvordan det produceres i praksis.
Derefter bliver der givet en forklaring på den eller de virkninger, som f.eks. en panorering, et fugleperspektiv eller en krydsklipning har, illustreret med billedeksempler fra film og tv.
Bogens sidste del giver en række gode, praktiske råd til, hvordan man gør, når man selv skal optage eller redigere og vil bruge de forskellige filmsproglige elementer. Til slut redegør forfatteren for vilkårene for film-, video- og tv-produktion samt produktionsprocessen for dem, der gerne vil fremstille deres eget fakta- eller fiktionsprogram.
Bogen er tilrettelagt til undervisning i mediefag på ungdomsuddannelserne, men kan bruges af alle, der interesserer sig for film-, video- og tv-produktion og for de virkemidler, vi dagligt udsættes for i massemedierne.
Per Helmer Hansener lektor i mediefag ved Ørestad Gymnasium. Han har tidligere bl.a. udgivet Den dramaturgiske værktøjskasse og Tv-faktaprogrammer på Frydenlund.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Helmer Hansen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 170 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 5 mm
Vægt: 218 g
Udgivelsesdato: 31 Jul 2010
Oplagsdato: 31 Jul 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878601

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk