Filmbyen

Vis stort billede
Filmbyen

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Filmbyener en krønike over dansk films guldalder, som tager læseren med bag kulisserne. Hvad er der foregået gennem årene i Filmbyen i Avedøre? Alle spørgsmål besvares gennem interviews med alle de karismatiske og kreative personligheder, der har ført dansk film hen på succesernes holdeplads.
Gennem snart mange år har dansk film fejret triumf på triumf både herhjemme og i udlandet - og på rigtig mange af succeserne står Zentropa og Nimbus Film som producenter og afsendere.
Forfatteren Thomas Vilhelmgår tæt på fænomenet på Københavns Vestegn - Peter Aalbæk Jensen, Lars von Trier, Thomas Vinterberg, Ole Christian Madsen, Per Fly, Lone Scherfig m.fl. fortæller åbenhjertigt om anekdoterne bag filmene, om festivalerne i Berlin og Cannes og giver deres bud på opskriften bag dansk films evne til at fortælle vedkommende historier, der skal være med til at lokke os alle i biografen. Desuden stiller en række af film- og mediebranchens tunge drenge det uundgåelige spørgsmål: Fortsætter sejrsrusen, eller er der grund til bekymrede miner?
Filmbyen fortællerom op- og nedture, opfindsomme mediestunts, store succeser og fatale fiaskoer, magtkampe og intriger, orden og kaos, forførende filmkunst og kompetent købmandskab - sandheden svæver nok et sted midt i det hele. Bogen byder både på nærgående virksomhedsportrætter, en fortælling om vidtløftige visioner og hårdt arbejde samt - ikke mindst - et stykke sprællevende dansk kulturhistorie fra de seneste årtier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Vilhelm
Sideantal: 287
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Ekstra Bladet
Bredde: 155 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 527 g
Udgivelsesdato: 12 Aug 2007
Oplagsdato: 12 Aug 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777312748

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk