Carl Nielsen - et overblik

Vis stort billede
Carl Nielsen - et overblik

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I 2015 er det 150 år siden Danmarks største komponist til dato, Carl Nielsen, blev født. Og interessen for hans værker og fascinationen af hans musiks særlige tone bliver kun stadig større hos dirigenter og musikere over hele verden.


Carl Nielsen er kendt og elsket af folket for enkle sange som f.eks. Jeg ved en lærkerede og Solen er så rød, mor. Men han spændte utrolig vidt, og hans orkesterværker byder på mængder af betagende melodiøs musik, men bestemt også på det mere 'krasse' og radikalt moderne.
Denne bog tilbyder et overskueligt overblik over komponistens mange virkefelter, herunder også hans skribentvirksomhed. Hans musikalske værker bliver introduceret og gennemgået – på en fortællende måde – samt krydret med anekdoter om det spændende, alsidige, produktive og usædvanlige menneske, Carl Nielsen var. I omtalen kommer også en del frem, som vil være nyt for mange, inklusive musikfolk.
Forfatteren Torben Enghoff sidder i Carl Nielsen Selskabets bestyrelse. Han er saxofonist og bag sig har han en lang karriere som både jazzmusiker og klassisk musiker og er desuden komponist.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Torben Enghoff
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 162 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 598 g
Udgivelsesdato: 04 Mar 2015
Oplagsdato: 04 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717044555

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk