Ballettens kommende superstjerner - Et år med Ann Crosset og Kompagni B

Vis stort billede Tilføj
Ballettens kommende superstjerner - Et år med Ann Crosset og Kompagni B

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det Kongelige Teaters Balletskole i København regnes for en af de bedste balletskoler i verden. Hertil kommer, at den har noget ingen andre balletskoler har: Et professionelt balletkompagni, KOMPAGNI B, der optræder for børn, med børn, i forestillinger skabt af børn. Et fuldstændig enestående projekt, grundlagt og ledet af Ann Crosset, hvor eleverne i balletskolens tre ældste klasser får helt nye muligheder for at udvikle sig til kommende superstjerner.


"Kompagni B er guld værd ved at være med til at give eleverne muligheden for stillingtagen, selvansvar, medansvar og holdning - de bliver på den måde meget mere aktionære kunstnere, end vi blev med fortidens balletopdragelse."
Nikolaj Hübbe
”Eva Hammershøys Ballettens kommende superstjerner fører os ind i hjertet af Kompagni B. Bogen følger arbejdet med de unge dansere fra 7. 8. og 9. klasse i sæsonen og skoleåret 2014- 15. Vi kommer tæt på arbejdet med de unge dansere, og det er altid spændende at følge en kunstnerisk proces. Men først og fremmest er det enestående at få et indblik i Ann Crossets arbejde med de unge dansere og tankerne, der ligger bag.”
Erik Aschengreen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Eva Hammershøy
Sideantal: 140
Sprog: Dansk
Forord af: Erik Aschengreen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Historia
Udgivelsesdato: 28 Jan 2016
Oplagsdato: 28 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793321694

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Ballettens kommende superstjerner - Et år med Ann Crosset og Kompagni B Historia