Bag om Borgen - Hvordan en tv-serie om dansk politik erobrede verden

Vis stort billede
Bag om Borgen - Hvordan en tv-serie om dansk politik erobrede verden

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Denne bog tager dig bag kameraet på tv-serien BORGEN og beskriver den lange tilblivelsesproces set med producentens øjne.

Hver fjerde dansker så med, da den danske dramaserie BORGEN blev sendt på DR. Serien er solgt til over 70 lande på 5 kontinenter. BORGEN har vundet adskillige priser både nationalt og internationalt.

Det har taget 6 år at skabe BORGEN - denne bog handler om menneskene og dramaerne bag kameraet. I løbet af den lange periode har bagmændene været igennem lige så mange op- og nedture, som personerne i selve serien.

Serien, der handler om Danmarks første kvindelige statsminister, blev sendt i samme periode, som landet fik sin første kvindelige statsminister. Hvordan skaber man en fiktiv virkelighed, der gang på gang forudsiger den virkelige virkelighed? Bogen beskriver, hvordan idéen blev skabt af hovedforfatter Adam Price. Om DR’s angst for at træde de rigtige politikere over tæerne og om anstrengelserne for ikke at virke politisk farvet. Om instruktørernes kamp for at sætte deres præg på fortællingen og skuespillernes store indsats for at gøre karaktererne menneskelige.Der er mere end 400 mennesker involveret i processen og et trecifret millionbudget, der skal realiseres for at nå frem til de 30 timers færdig tv-dramatik.

Camilla Hammerich har haft det overordnede kunstneriske og økonomiske ansvar for projektet helt fra starten. Gennem beskrivelsen af BORGENs processer forsøger hun at finde ud af, hvorfor danske tv-serier har fået så stor gennemslagskraft både inden for og uden for landets grænser. Camilla fortæller om alt det, du ikke så, hvis du så med på de 30 afsnit af BORGEN. Om det spændende ved at lave en dramaserie, det hårde, det svære – i det hele taget dramaet i at lave drama.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camilla Hammerich
Sideantal: 348
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 230 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 1381 g
Udgivelsesdato: 23 Feb 2015
Oplagsdato: 23 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771376906

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Bag om Borgen - Hvordan en tv-serie om dansk politik erobrede verden People'Spress