Lys! - Om lys i livet og liv i lyset

Vis stort billede
Lys! - Om lys i livet og liv i lyset

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvordan skal man sætte lys i sit liv og sit hjem? Hvordan kan man på en gang tage hensyn til klima og til livskvalitet? Kan LED og andre nye teknologier hjælpe os? For at finde svar må man spørge hvad lys betyder for det at være menneske.
Forfatteren Tor Nørretranders og kunstneren Olafur Eliasson fortæller i ord og billeder om mørke og lys, skygger og farver, lamper og lyskvalitet. Lys! fortæller om de store muligheder vi har for at gøre lyset i vores liv mere levende.

Olafur Eliasson (f. 1967) er dansk-islandsk kunstner og har i årtier skabt værker, der viser, hvordan vi ser lys og hvordan det virker på os. Værkernes enkelhed og klarhed bygger på et dybt filosofisk engagement i forståelsen af hvordan vi sanser og agerer i verden.
Tor Nørretranders (f. 1955) er dansk forfatter og har i årtier skrevet bøger, der viser, hvordan vi mærker verden og hvordan den mærker os. Bøgernes hverdagssproglige munterhed bygger på et dybt teoretisk engagement i forståelsen af grænserne for erkendelse og udtryk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tor Nørretranders / Olafur Eliasson
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Camilla Jørgensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Mark Airs
Udgiver: Forlaget Tor.Dk
Bredde: 208 mm
Højde: 258 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 859 g
Udgivelsesdato: 12 Dec 2015
Oplagsdato: 12 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799615728

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Lys! - Om lys i livet og liv i lyset Forlaget Tor.Dk