Vi lider alle af kapitalisme - men vil ikke behandles

Vis stort billede
Vi lider alle af kapitalisme - men vil ikke behandles

80,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Connie Ramos er indlagt på psykiatrisk hospital og modarbejder den tankekontrol, hun udsættes for ved psykisk at rejse ind i fremtiden: Mattapoisett anno 2137; et højteknologisk landbrugssamfund, hvor alle er lige, kernefamilien afskaffet, kønsforskelle udvisket gennem hormonbehandling, så alle kan amme de fælles børn, der avles i væksthuse. Science fiction-skildringen af et muligt samfund adskiller sig fra den klassiske utopi, idet den er uafsluttet – kampen fortsætter. Utopien eksisterer side om side med dystopien, og disse to versioner af et fremtidssamfund fører krig mod hinanden.


I Connies kamp mod institutionen fremstilles vores velkendte samfundsstruktur med science-fiction-agtig gru. Vi lider alle af kapitalisme – men vil ikke behandles skildrer revolutionens perspektiver i en konstant vekslen mellem fortid, nutid og fremtid og fremhæver den dialektiske sammenhæng mellem dem.
Vi lider alle af kapitalisme – men vil ikke behandles er skrevet på baggrund af Kvinde ved Tidens Rand (1976) af Marge Piercy og Revolt and Crisis in Greece – Between a Present Yet to Pass and a Future Still to Come (2011) redigeret af Dimitris Dalakoglou & Antonis Vradis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lise Skou / Gritt Uldall-Jessen
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mathias Kokholm
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Antipyrine
Bredde: 112 mm
Højde: 171 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 63 g
Udgivelsesdato: 19 Mar 2014
Oplagsdato: 19 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793108097

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Vi lider alle af kapitalisme - men vil ikke behandles Antipyrine