Tilfældets Tektonik

Vis stort billede
Tilfældets Tektonik

60,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Det er som om store dele af arkitekturfotografiet hænger fast i et formelt højmodernistisk univers uden genreglidninger og renset for enhver antydning af humor. Måske er det resultatet af en markedsmæssig logik snarere end et bevidst fotografisk – eller arkitektonisk – valg. Bygninger er dyre, og valget af rådgivere er i vid udstrækning baseret på tillid. Måske formidler det formelle, teknisk beherskede fotografi at bygningen i lighed med fotografiet er behandlet omhyggeligt og teknisk kompetent og at man derfor trygt kan vælge arkitekten som rådgiver? Alligevel kunne det være interessant at se arkitekturfotografi der lod sig inspirere af andre fotografiske genrer. For eksempel modefotografiet der, i forlængelse af kunstfotografiet, har en anderledes rig tradition for at lade det afbildede objekt indgå i nye betydningssammenhænge eller udfordre det teknisk kompetente fotografi med snapshottets æstetik.


Arkipelaget er en skriftserie for kunstnerisk udviklingsarbejde. Udgivet af Arkitektskolen Aarhus i samarbejde med Det Jyske Kunstakademi og forlaget Antipyrine.
Redaktionen består af Rasmus Grønbæk og Andriette Ahrenkiel, fra Arkitektskolen Aarhus, Jesper Rasmussen fra Det Jyske Kunstakademi og Mathias Kokholm fra Antipyrine.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Claus Peder Pedersen
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Claus DUe
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Claus Peder Pedersen
Udgiver: Antipyrine
Serie: Arkipelaget
Udgivelsesdato: 01 Feb 2014
Oplagsdato: 01 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793108783

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk