Maskinfabrik - Victor B. Andersen

Vis stort billede
Maskinfabrik - Victor B. Andersen

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Victor B. Andersen's maskinfabrik er først og fremmest et legendarisk tidsskrift, en særpræget læse- og billedbog, som er udkommet 34 gange siden 1975 - med Kenn André Stilling som hovedredaktør og ankermand.
Men maskinfabrikken er meget mere end et tidsskrift. Gennem årene har maskinfabrikken drevet bogforlag, foredragsvirksomhed og startet cafékulturen i Danmark - med søsætningen af bl.a. Café Victor og Café Sommersko i København. "Skulpturer med personale på", som Kenn André Stilling har tænkt caféerne. Maskinfabrikken har tiltrukket det bedste fra en eksperimenterende kunstscene og været bevidst om inddragelsen af erhvervslivet og det merkantile element. Således har annoncerne i tidsskriftet altid været en del af tidsskriftets billedstof på lige fod med kunstfotografier, digte og breve.
Nærværende bog er et kalejdoskop af mangfoldige udtryk, indtryk, værker, historier og episoder fra Victor B. Andersen's maskinfabrik kombineret med en række nyskrevne tekster, der beskriver og analyserer maskinfabrikkens virke og betydning gennem tiden - om tidsskrift, café og omegn, skrevet af:
Helge Krarup, Peter Laugesen, Morten Søndergaard, Oliver Stilling, Martin Zerlang, Jens Juul Nielsen, Frederik Preisler, Ole Albæk, Christian Skovbjerg Jensen, Mikkel Bolt, Morten Søndergaard. Desuden udførlig navneliste over bidragydere samt kronologi over maskinfabrikkens udgivelser, initiativer, projekter og produktioner.
Sperme Anonymeer den poetiske betydningstilvækst, der finder sted, uden at nogen egentlig kan sige, hvordan eller hvorfor: et mylder af idéer og aktiviteter, tekst og billede.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: .
Sideantal: 217
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Information¤Museet For Samtidskunst
Bredde: 202 mm
Højde: 273 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 774 g
Udgivelsesdato: 20 Sep 2007
Oplagsdato: 20 Sep 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775141517

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Maskinfabrik - Victor B. Andersen Information¤Museet For Samtidskunst