John Kørner: Maleri

Vis stort billede
John Kørner: Maleri

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den store danske maler John Kørner (f. 1967) er en af de mest bemærkelsesværdige og sælgende danske kunstnere lige nu. Han fik for alvor et bredere gennembrud i 2008, da han proklamerede, at han ville male et billede for hver af de faldne danske soldater i Afghanistan.


Bogen ‘John Kørner: Maleri’ er en fortælling om og en samling af hans nyeste værker.John Kørner er kendt for sine store lærreder og sin farvestrålende palet. Han har igennem hele sin karriere arbejdet med ’problemer’ og en udbredt brug af en karakteristisk gul farve. Det er med baggrund i disse to kendetegn, at han skaber billeder, der viser verden – ikke som den ser ud udenpå, men som følelser, stemninger og drømme. Det er også disse tematikker, der er omdrejningspunktet for billederne i ‘John Kørner: Maleri’, der er en flot samling af en lang række af Kørners nyeste malerier.
Igennem bogen bliver de enkelte malerier til en sammenhængende fortælling, der tager læseren med på en rejse til et fremmed og ukendt land.I fem kapitler præsenterer bogens forfatter, kunstkritiker Maria Kjær Themsen, læseren for Kørners motivkreds, metode, palet og komposition og placerer ham i en kunsthistorisk kontekst.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marie Kjær Themsen
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Michael Jensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: John Kørner
Udgiver: Galleri Bo Bjerggaard
Bredde: 294 mm
Højde: 294 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 1680 g
Udgivelsesdato: 09 Jun 2016
Oplagsdato: 09 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792949523

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

John Kørner: Maleri Galleri Bo Bjerggaard