HVID - SORT - RØD - Carsten Frank i liv og kunst

Vis stort billede
HVID - SORT - RØD - Carsten Frank i liv og kunst

400,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En befriende ærlig, kritisk, indlevende og dybtgående bog. Ikke bare om billedkunstner Carsten Franks kunst og liv, men den rammer også læserens tilværelse, skildret ud fra et intimt kendskab til vor tids barske livsbetingelser og ud fra en rammende civilisations-kritik.

Gennem kritiske og indgående samtaler med Carsten Frank, og ikke mindst sjældent sete sitrende skarpe og empatiske analyser af hele 126 af Carstens værker, forsøger Leo Tandrup at afdække hvilket ”stof” en kunstner er gjort af – hvilke kreative veje og vild-veje Carsten Frank har været omkring for at kunne udtrykke sig, som han gør i dag.

En visuel flot bog og samtidig et litterært værk. En udviklingshistorie, som – med Carsten Frank som ”case” - skaber et billede af alle gode moderne kunstneres svære valg og brydekampe med sig selv, Gud og Fanden. Det vises, hvor vanskeligt det er for kunstnere som for os alle at vokse mentalt i vor tid.

Leo Tandrups omfattende forfatterskab indenfor historie og kunst manifesterede sig sidst i det af alle aviser meget roste storværk, Det oprejste menneske I-III fra 2012.

Signerede og nummererede eksemplarer kan købes ved henvendelse hos forlaget på Tlf: 86811277eller mail: karinspostbox@gmail.com

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Leo Tandrup
Sideantal: 330
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Land
Bredde: 284 mm
Højde: 285 mm
Dybde: 33 mm
Vægt: 2550 g
Udgivelsesdato: 30 Nov 2015
Oplagsdato: 30 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799491681

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

HVID - SORT - RØD - Carsten Frank i liv og kunst Forlaget Land