Erindringsbilleder

Vis stort billede Tilføj
Erindringsbilleder

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Erindringsbilleder
Den kendte kunsthistoriker Bente Scavenius, der har et stort og populært forfatterskab bag sig, fylder 70 år den 12. december 2014. I den anledning udkommer bogen Erindringsbilleder med hendes personlige erindringer.
I Erindringsbilleder samles 20 af hendes bedste essays og artikler fra tidsskrifter og antologier gennem de seneste 30 år. Bogen indrammes af personlige erindringer fra Bente Scavenius’ opvækst på Møn – et sted, som også danner afsæt for kapitler om romantisk havekunst og landskabsmaleri. Derudover rummer Erindringsbilleder en række spændende værkanalyser og kunstnerportrætter – fra guldalderen over kunstnersammenslutningen Den Frie og frem til den internationale samtidskunst.
Med Erindringsbilleder får både nye og trofaste læsere mulighed for at glæde sig over Bente Scavenius’ skrivekunst fra tre årtier.
Bente Scavenius (født 1944) er uddannet mag.art. i kunsthistorie fra Københavns Universitet og forfatter til en lang række bøger, bl.a. At læse billeder, Den frie udstilling i 100 år, Fredensborg slotshave, Guldalderhistorier, Verdenskunst i Danmark og Danmarks dejligste haver. Hun er kunstkritiker ved Børsen og en skarp og kyndig holdleder DR’s serie Kunstquiz. Bente Scavenius har bl.a. modtaget N.L. Høyen medaljen og Rosenkjæprisen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bente Scavenius
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Strandberg Publishing
Bredde: 220 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 907 g
Udgivelsesdato: 11 Dec 2014
Oplagsdato: 11 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792894663

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk