At se - en knap

Vis stort billede
At se - en knap

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
At se en knaper den første bog i Danmark om et stort og ubemærket designområde.
Denne coffee table book formidler med sin indbydende billedside forfatterens personlige fascination af et utroligt vidtspændende designområde. Det er dermed en bog for alle, som generelt interesserer sig for design.
Det er også en bog for alle dem, som ikke nødvendigvis interesserer sig for design, der bagerst i skabet har en lille hengemt kasse med gamle knapper. Har man som barn leget med knapperne i sin mormors syskrin, så kan bogen meget let aktivere minder og følelser fra dengang. Bogens fantastiske knapfotos kombineret med små personlige tekster skaber en særlig intim stemning.
At se en knaper en smuk og unik bog med mange overraskende indgangsvinkler. Det er let at springe rundt i bogen og koncentrere sig om de knapper, man ved et hurtigt gennemsyn finder mest spændende. Eller man kan fordybe sig i de indbydende fotos side for side og studere knappernes ellers oversete detaljer.
Bogen er udarbejdet af Ilse Christensen, der som grafisk designer gennem mere end 25 år har designet flertallet af de emballager, der har medvirket til at give butikskæden Irma sit særlige image.
Selv om bogen er lavet af en samler, er den ikke tænkt som en tung fagbog om knapper. Tværtimod er den et intimt og visuelt dragende møde, der sætter fokus på dette ofte oversete men fascinerende designområde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ilse Christensen
Sideantal: 267
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 17 Dec 2012
Oplagsdato: 17 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770909617

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk