Tradition og liv

Tradition og liv Forstør

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Denne bog er en opdagelsesrejse i vores traditioner og deres mening og indhold. På en enkelt, pædagogisk og smuk måde fortæller bogen om traditionerne og livet i Danmark i dag. Alle de danske højtider bliver gennemgået med baggrund for fejringen og med forslag til konkrete måder at fejre dagen på suppleret med madopskrifter, fortællinger og forslag til aktiviteter. Centralt i bogen står kristendommen. Den har givet os kirkeåret med de store højtider jul, påske og pinse. Den har støttet os ved livets højdepunkter: dåben, konfirmationen, brylluppet og begravelsen. Og mange begivenheder i Bibelen og i kirkens historie har givet anledning til festdage. Men også i vores andre festdage, som f.eks. 1. maj, midsommeraften og grundlovsdag, findes der en mening og et budskab.
Bogen henvender sig til den moderne familie, hvor tiden er knap, men hvor ønsket om at holde fast i et meningsfyldt liv er stort. Her vil Tradition og liv være en inspirerende hjælp. Bogen er rigt illustreret med fotos og gør læseoplevelsen til en nydelse, også for øjet.
Bag bogen står: Tine Årup Illum, sognepræst i Sdr. Bjert og forfatter til Den stille uge i kirken, Christel Eyermann, tidligere sognepræst og underviser på Kirkefaglig videreuddannelse, Inge Lindhardt Mikkelsen, sognepræst i Åstrup-Vonsbæk, tidligere redaktør på Unitas og Aros forlag, højskolelærer og journalist, og Niels Roesgaard Mose, forlagsredaktør på Unitas Forlag.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Tine Årup Illum / Niels Roesgaard Mose / Inge Lindhardt Mikkelsen / M.Fl
Sideantal: 260
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Unitas
Bredde: 248 mm
Højde: 249 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 1228 g
Udgivelsesdato: 23 May 2007
Oplagsdato: 26 Jun 2011
Varefakta
Reference

b-9788775177677

Sprog

Dansk