Nøgle til det hellige mønster - gåderne omkring Rennes-le-Château

Vis stort billede
Nøgle til det hellige mønster - gåderne omkring Rennes-le-Château

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det startede med, at Henry Lincoln i 1969 tog på en nysgerrig ferie til Rennes-le-Château for at opklare det gådefulde mysterium om den fattige franske landsbypræst, som fra dag til dag kommer til penge, lægger sit liv om og tager hemmeligheden med sig i graven, da han pludselig dør.
Rennes-le-Château er blevet verdensberømt. Det ligger ved foden af Pyrenæerne, hvor tempelherrerne og katharerne i middelalderen satte deres præg på landskabet. Det var i øvrigt hertil, i følge sagnene, at Jesus undslap og sammen med Maria Magdalene blev stamfar til kongeslægten Merovingerne.
Henry Lincolns forskning fører ham omkring Louvre og til et gammelt maleri. Siden finder han ud af, at gåden om skatten kun er første trin på vejen mod mysteriets løsning. Hans opdagelse er, at den hemmelige nøgle ikke ligger begravet, men er åbenbar i selve landskabet - og ikke kun i Rennes-le-Chäteau - flere andre steder er der lignende tegn, bl.a. på Bornholm.
Nøgle til det hellige mønster er en fascinerende ærlig bog. Uden hokus pokus gør Henry Lincoln status over den livsopgave, han så at sige snublede over under en sommerferie i Frankrig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henry Lincoln
Sideantal: 210
Sprog: Dansk
Originaltitel: Key to the sacred pattern
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Evan Boman Bogan
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Bogan / Hovedland
Udgivelsesdato: 19 Apr 2006
Oplagsdato: 19 Apr 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774664444

Udgivelsesår

1998

Sprog

Dansk

Nøgle til det hellige mønster - gåderne omkring Rennes-le-Château Bogan / Hovedland